T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / GÖLCÜK - Yazlık Tabosan İlkokulu

MİNİKLERİMİZ GÜVENLİ İNTERNET GÜNÜNÜ KUTLADI

eTwinning Miniklerle Eğlenceli Matematik Projesi kapsamınmda Güvenli İnternet Günü için karışık takım çalışması yapıldı. Proje ortakları Kocaeli ili Gölcük ilçesi Yazlık Tabosan İlkokulu öğretmeni Seray DEMİR, İhsaniye Çiftlik İlkokulu öğretmeni Ayten BAŞER ve Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Uygulama Anaokulu öğretmeni Selcen TUNÇKOL ile çalışmalar yapıldı.

 

Miniklerle eğlenceli matematik projesi kapsamında alanında uzman akademisyenimiz 'Bankacılıkta Güvenli İnternet Kullanımı' konulu seminer verdi.

Kocaeli Üniversitesi

Bankacılık ve Sigortacılık Programı Bölümü

Öğretim  Görevlisi

Ezgi Fatma ERBAŞ KELEBEK

Seminere; proje öğretmenlerinden Ayten BAŞER /İhsaniye Çiftlik İlkokulu, Selcen TUNÇKOL/Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Uygulama Anaokulu ve Seray Demir/Yazlık Tabosan İlkokulu velilerinin katılımı ile değerli bilgiler edinildi.

    

09-02-2021

       09-02-2021


 

 

 

 

 

 

Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Uygulama Lisesi Grafik ve Fotoğrafçılık Bölümü öğretmeni Elif Oskay, Miniklerle Eğlenceli Matematik Projesi Güvenli İnternet Günü broşürü hazırladı. Broşürümüzü üç okul velilerimizle paylaşıldı.

10-02-2021

 

Anasınıfı öğretmenimiz Seray DEMİR Güvenli İnternet Günü için videolar hazırladı, ailelerimizle paylaşıldı.

      

 

 

 

9 Şubat 2021 günü çevrimiçi etkinlik ile çocuklarla Güvenli İnternet Günü kutlaması yapıldı. Videolar izlendi, sohbet edildi ve hikaye okunarak çocuklarımızda Güvenli İnternet bilinci oluşturuldu. Ayten BAŞER /İhsaniye Çiftlik İlkokulu, Selcen TUNÇKOL/Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Uygulama Anaokulu ve Seray Demir/Yazlık Tabosan İlkokulu öğrencileri etkinliğe katıldı.

10-02-2021

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.02.2021 - Güncelleme: 10.02.2021 01:31 - Görüntülenme: 428
  Beğen | 5  kişi beğendi