ONLİNE SATRANÇ TURNUVASI

Pandemi sürecinin olumsuz etkilerinden kurtulmaları amacıyla okul çağındaki çocuklarımızın hem zihinsel gelişimini desteklemek ve hem de sosyalleşmelerini sağlamak için Bakanlığımızca Okul Sporları Online Satranç Turnuvalarının düzenlenmesine karar verilmiştir.

Bakanlığımızca, 81 il genelinde gerçekleştirilecek İl Seçmeleri, Yarı Final ve Türkiye Finali turnuvalarının yarışma yönergeleri belirlenen takvim doğrultusunda Okul Sporları Daire Başkanlığının resmi web sayfasından ve Türkiye Satranç Federasyonunun merkez ve il temsilcilikleri sayfalarından yayınlanacaktır.

2020-2021 eğitim öğretim yılı okul sporları Kocaeli minikler- küçükler- yıldızlar- gençler online satranç il seçmeleri yönergesi ekte gönderilmiştir. Yayımlanan yönergede yer alan hususlar çerçevesinde her kademedeki öğrenci sporcular yukarıda belirtilen internet sayfaları üzerinden açılacak online kayıt formunu doldurarak 30 Mart 2021 tarihine kadar İl Seçmeleri turnuvalarına katılım sağlayabilirler

ONLİNE SATRANÇ TURNUVASI İL SEÇMELERİ YÖNERGESİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ONLİNE SATRANÇ TURNUVASI İL SEÇMELERİ KATILIM REHBERİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ