SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli şekilde yetişmeleri; zararlı alışkanlıkların olumsuz ve yıkıcı etkilerini fark etmeleri, teknolojinin doğru kullanımının önemini kavramaları, bağımlılıklara karşı farkındalıklarını arttırarak daha güvenli, daha sağlıklı bir hayat sürmeleri ve Yeşilay cemiyetinin faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi" kapsamında Bakanlığımıza bağlı ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde  'bağımlılık' konulu yarışma düzenlenecektir.

Bu yıl on birincisi düzenlenecek olan "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması"  özel eğitim ve rehberlik hizmetleri birimi koordinesinde yarışma kılavuzunda belirtilen takvim doğrultusunda yürütülecektir. Yarışmanın afiş ve tanıtım filmi Eğitim Bilişim Ağı (EBA), EBA TV ve snsg.yesilay.org.tr sayfasından yayınlanacaktır.

Yarışma Kılavuzuna ulaşmak için TIKLAYINIZ.

10-02-2021

Yayın: 10.02.2021 - Güncelleme: 10.02.2021 11:07 - Görüntülenme: 470