May

Okulumuz anasınıfı öğretmeni Dilek DEVLEZ TUNA'nın katıldığı I'M FINE AT SCHOOL eTwinning projesi başlıyor. Romanya dan Alina Elena Gheorgia ile kurulan proje de 10 Türk ve 7 yutrdışından üye yer almaktadır.

Kas

Cumhuriyetimiz'in kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yılı münasebetiyle okulumuzda anma programı düzenlendi. Okulumuz sınıf öğretmeni Aysun KILINÇ koordinesinde gerçekleştirilen programda günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiirler ve gösteriler sergilendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okul öncesi öğretmenlerimizden DİLEK DEVLEZ TUNA koordinatörlüğünde, "5DEVLET 1 MİLLET Geleceğimiz Gözelleşecek" eTwinning Projesi 5 yas B şubesi ile uygulanmaya başlamıştır.
"5 DEVLET 1 MİLLET" Gələcəyimiz Gözəlləşəcək. Türkiye'den 7 Azerbaycan'dan 3 okulun ortaği olduğu eTwinning projemizde; Öğrencilerimize küçük yaşlarda öz kültürümüzden gelen, değerlerimizden beslenen geleneksel çocuk oyunlarımızı öğreterek gelecek nesillerimize aktarmak,Türk Devletleri Teşkilatimizdaki ülkelerimizi (Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Türkiye) daha iyi tanımak, tanıtmak amaçlanmıştır.

Projemizde 5 Türk Devletimizin geleneksel çocuk oyunlari proje ortağı okullarımızın bahçesine çizilecek ve değerlerimizden beslenen geleneksel çocuk oyunlarimiz oynanacaktir. Bayraklarımız, geri dönüşüm etkinlikleri, yöresel kıyafetler sergisi yapılarak değerlerimize değer verilip geçmişimize ve geleceğimize değer katılacaktır.

Kas

Cumhuriyetin 100. yılı münasebetiyle okulumuz bahçesinde 100. yılımıza yakışır coşkulu bir kutlama tertip edildi. Türkçe öğretmenimiz Gamze YAVUZ ALEMDAR koordinesinde gerçekleştirilen programda; günün anlam ve önemini belirten konuşma okul müdürümüz Ertuğrul BAŞ tarafından yapıldı. Programda şiirler okundu ve çeşitli gösteriler düzenlendi. İlçe genelinde düzenlenen Cumhuriyet koşusunda takım halinde birinci olan öğrencilerimiz okul müdürümüz tarafından ödüllendirildi. Programın sonunda ortaokul öğrencileri tarafından oratoryo gösterisi düzenlendi. Öğretmenlerimiz program sonunda meşaleler yakarak 100. yıl coşkusunu yansıttılar. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

eTwinning Miniklerle Eğlenceli Matematik Projesi kapsamınmda Güvenli İnternet Günü için karışık takım çalışması yapıldı. Proje ortakları Kocaeli ili Gölcük ilçesi Yazlık Tabosan İlkokulu öğretmeni Seray DEMİR, İhsaniye Çiftlik İlkokulu öğretmeni Ayten BAŞER ve Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Uygulama Anaokulu öğretmeni Selcen TUNÇKOL ile çalışmalar yapıldı.

Ock

Okulumuz sınıf öğretmenlerinin katkılarıyla öğrencilerimize İnternet Güvenliği ile ilgili eğitim verdik.

Ara

Yazlık Tabosan İlkokulu Anasınıfı öğretmeni Dilek Devlez Tuna'nın kurduğu DEĞERLİ BÜYÜKLERİM isimli eTwinning projesi ile çocuklarımıza geçmişi öğrenmelerine milli ve manevi değerlerine saygı duymaları için çıktığımız bu yolda GEÇMEŞİNİ BİLMEYENİN GELECEĞİNİ BİLEMEZ sözüyle sevgili miniklerimize milli değerlerimizi, millî kahramanlarımızı vatanı ve milleti için çalışmış emek vermiş Türk büyüklerini tanıtıyoruz.

Ara

Yazlık Tabosan ilkokulu Anasınıfı öğretmeni Dilek Devlez Tuna'nın kuruculuğunu yaptığı eTwining projesi BİR FİKİR İLE NE YAPARSIN? tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında her hafta bir konu ele alınıp, öğrencilerin özgürce materyali kullanarak ürün oluşturmasını hedefliyoruz.